Om NEVO

Om NEVO:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hva står NEVO for?

NEVO, "Norsk eks-volontørorganisasjon", består av unge mennesker som tidligere har gjennomført frivillig arbeid gjennom EVS (European Voluntary Service) eller AktivUngdom.eu. Som organisasjon jobber vi med andre unge som ønsker å reise ut gjennom Aktiv Ungdom- programmet, er nysgjerrig på ungdomsinitiativ eller andre prosjekter.

 

Hva jobber NEVO med?

NEVO er en non-profit-organisasjon hvor arbeidet er basert på 100% frivillighet. Frivillighet er vårt mantra. Styret i NEVO består av personer som alle har vært volontører tidligere. I tillegg har vi en del medlemmer som er mer eller mindre aktive og deltar på seminarer, reiser, kurs og andre tilstelninger. Siden vi i NEVO alle har vært volontører før har vi førstehåndskunnskap om hva som skal til for å bli volontør: leting etter prosjekter, søknadsskriving, papirarbeid og andre praktiske ting.

 

NEVO er også en senderorganisasjon:

Vi samarbeider tett med nasjonalkontoret i Norge, Aktiv Ungdom, og deltar ofte på seminarer i regi av dem. For å bli volontør gjennom Aktiv Ungdom-programmet, trenger du en sendeorganisasjon i Norge som ”går god for deg”. NEVO fungerer også som en sendeorganisasjon, så ikke nøl med å ta kontakt dersom du ønsker å bli volontør og trenger en sendeorganisasjon.

 

Ta kontakt!

Om du er nysgjerrig på Aktiv Ungdom, og frivillig arbeid, syns vi det er gøy om du sjekker ut siden vår, Aktiv Ungdom-sidene, og sender oss en e-post om det er noe du lurer på!

© Norsk Eks-Volontør Organisajon Organisasjonsnummer: 985 236 682 post@nevo.no Postboks 9195 Grønland, 0134 Oslo